Anders Kook Ik Bij je thuis!

Huur me in als thuiskok! Een etentje voor je vrienden, familie of hobbyclub; als je wilt genieten van je gezelschap heb je geen zin om uren in de keuken te staan. Van boodschappen tot afwas, ik neem alles uit handen. Jij hoeft nergens meer aan te denken, alleen maar te genieten. Ik vind mijn weg in jouw keuken wel.

We kijken samen naar het gezelschap wat je uitnodigt en welke sfeer je graag wilt neerzetten. Ik adviseer welk eten daarbij past. Van een luxe 6-gangen menu tot en met een walking dinner; alles is mogelijk. Neem contact op via info@anderskookik.nl of 06-53940438 om de mogelijkheden en prijzen aan te vragen.

* Tot maximaal 10 personen

 

Denk bijvoorbeeld aan: een amuse van één zelfgemaakte ravioli gevuld met geitenkaas in salieboter, voorgerecht van citrussalsa en gebakken coquilles met een pistachekorstje, lamskoteletjes met muntsaus als hoofdgerecht en voor dessert passiefruit panna cotta. Uiteraard is dit slechts een greep uit alle mogelijkheden en is het uit te breiden met meer gangen en aan te passen op jouw wensen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *