Anders Kook Ik KIDS

= Nieuw! = Anders Kook Ik KIDS

Ben jij tussen de 8 en de 14 jaar en vind je koken heel erg leuk? Zou je graag meer willen leren in de keuken? Kom dan bij Anders Kook Ik KIDS een kookcursus volgen! In een cursus van 8 weken leer je de basisbeginselen van koken. Met z’n allen gaan we gezellig aan de slag in de keuken. Wat maak je voor een BBQ? Hoe maak je simpel zelf een brood? Wat zijn creatieve ideetjes voor een feestje? Hoe kun je zelf een makkelijke lunch- of avondmaaltijd maken? Gezond en vers is natuurlijk heel belangrijk, maar het moet vooral heel lekker zijn! Leer alle geheimen in mijn keuken en verras straks je ouders, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes met de lekkerste gerechten!

Voor de ouders: bij voldoende inschrijvingen start de cursus binnen 2 weken na de laatste aanmelding. Met maximaal 5 kinderen per les/cursus. De cursus vindt plaats bij mij thuis (Breda), op een zaterdag of een zondag, ongeveer 1,5 uur per keer. Tijden zal ik in overleg plannen. Kosten: € 10,= per les, maar betaal je vooruit dan kost het slechts € 75,= per kind (een cursus duurt 8 weken), inclusief kookexamen en kookdiploma! Met allergieën houd ik natuurlijk rekening (m.u.v. glutenvrij).

Kinderkookfeestje!

Vind jij koken (en vooral eten J) het allerleukste wat er is? Geef dan eens een kookfeestje! Ik maak van jouw kinderfeestje één grote smulpartij. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes gaan we gezellig aan de slag in de keuken en maken we allemaal lekkere feesthapjes. Intussen leer ik jullie de leukste geheimen over koken en de ingrediënten die je gebruikt. Je kunt ook kiezen uit verschillende thema’s, zoals Italiaans, cowboy, winter/zomer, high-tea, glamour, boerderij, of misschien heb je zelf iets leuks bedacht. Het kan allemaal! Ik verzin er een heel kookfeest bij! Jij hoeft alleen de slingers op te (laten) hangen 😉

Voor de ouders: een kinderkookfeestje vindt plaats bij jou in de keuken of een locatie met keuken die je zelf hebt uitgezocht. Maximaal 10 kinderen in de leeftijd van 6 tot ±14 jaar. Duur: ongeveer 3 uur, maar kan in overleg aangepast worden. Kosten: € 15,= per kind. Inclusief goodiebag met recepten en een verrassing. Exclusief reiskosten (buiten Breda €0,19 per km). Met allergieën houd ik natuurlijk rekening (m.u.v. glutenvrij).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *